PLAY ! Nu kan ALLE værer med!

Har du også kigget på de mange beauty gadgets fra mærket FOREO og tænkt at din pung ikke helt kunne følge med?! Så er du bestemt ikke den eneste, for selvom vi, her på LIQ er fans og blandt andet har haft vores rensemaskine LUNA i mange år, kan det virke som en stor investering – især hvis man ikke er helt sikker på, om man får dem brugt.

FOREO er som altid på forkant og derfor har de skabt serien “PLAY”!

I PLAY-serien finder du LUNA Play Plus og ISSA Play, så nu kan du både købe deres LUNA (ansigts renser) og ISSA (tandbørsten) til en pris hvor de fleste kan være med. Der hvor de skiller sig ud fra deres forgængere er, at de kører på AAA-batterier i stedet for at blive opladt. Men det betyder dog ikke, at du skal skifte batteri hele tiden, for ligesom deres andre produkter, har de en utrolig stor ‘batterilevetid’, og du kan bruge ISSA Play ca. 800 gange og Luna Plus Play ca. 400 gange, før batterierne skal skiftes. – Hvilket vi synes er meget imponerende.

LUNA fås også i en endnu billigere version “LUNA PLAY” – der holder til ca. 100 gange (lige nu har Matas den på tilbud her)

De fungere også som det perfekte rejse par, eller hvis du blot vil afprøve dem for du investere i de originale størrelser.

Hvis du har testet FOREO før, vil vi meget gerne hører hvad du synes? – FOREO kan købes på deres egen hjemmeside.

LÆS OGSÅ “Sådan slipper du af med milier

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *