Mornin´ Sunshine !

Alting er ikke altid hvad det udgiver sig for og dette gælder også for “Mornin´ Sunshine” fra Lipstick Queen. Læbestiften forvandler sig fra på læberne og den ændre sig til den smukkeste koral farve lige så snart den rammer læberne,

Australske Poppy King er kvinden bag Lipstick Queen – der på få år blev en verdenskendt for hendes læbestifter. Men hendes læbestifts eventyr startede allerede tilbage i 1992, hvor hun var en af de første der lanceret matte læbestifter, under hendes eget navn “Poppy”.  Dengang bestod “Poppy” kollention af 7 forskellige farver og “Poppy” blev hurtigt et cult brand, der blandt andet blev solgt i Barney’s i New York.
Men desværre blev brandet aldrig størrer, men kærligheden for læbestifter stoppede aldrig og senere startede hun Lipstick Queen, der i dag er en stor success verden over.

Mornin’ Sunshine er ikke den eneste der ændre farve, også Frog Prince og Hello Sailor skifter fra henholdsvis blå og grøn – til en smuk bær og rosen farve – Læs mere om LiqstickQueen her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *