LIQ GUIDE • SHEET MASKER TIL FERIEN

Her på LIQ kontoret har vi en stor forkærlighed for sheet masker og vi er ikke de eneste. Det seneste år er hylderne med sheet masker i landets skønheds butikker kun vokset og med god grund, for de giver huden et øjeblikkeligt boost – og hvem ønsker ikke et synligt resultat efter bare 20 minutter?
Sheetmasker er perfekte hele året rundt, men de er især gode på farten, da de ikke fylder meget og derfor også er perfekte til håndbagagen.
Så om du skal på storby eller strandferie, vil vi guide dig til hvilke sheet masker du skal pakke med, så du ikke skal gå på kompromi med din hudpleje i ferien.

Storbyferien

Er årets største shoppetur lige om hjørnet og listen med butikker, skal skal shoppes i og restauranter der skal besøges lang og det eneste du mangler, er blot at pakke kufferten? Så får du vores tips til hvilke sheet masker du skal have med. For på storbyferier er det ikke kun vores fødder der bliver udmattede – huden kan også komme til at se træt ud, grundet den høje luftforurening, de fleste storbyer lider under. Men frygt ikke, vi har sheet maskerne der fjerne alle spor af byens snavs.

Kul er en fantastisk ingrediens, da den virker som en magnet imod snavs og ophobninger i huden. Kul er en fælles ingrediens i “Rodials, Snake maske” og “Dr. Jart Pore.Clear”. I masken fra MIZON er det moringa ekstrakt der virker udrensende, samt så indeholder den også mælkesyrer der giver huden mild peeling. Alle tre efterlader huden strålende – brug dem gerne om aftenen. 

Læs artiklen om KUL i LIQ:POP

Læs mere om maskerne her

Badeferien

Ferien hvor hvor alle pligter og gøremål, bliver skiftet ud med gode bøger, eftermiddagslure i strandstolen og lækker mad om aften –  alt det der skal til for at få ladt batterierne HELT op. Sådan en ferie har vi alle brug for engang imellem, men huden kan godt komme på overarbejder efter mange timer i solen, Så det er ikke vores sind og tanker der skal plejes, men også vores hud. 

Solcreme er et must på badeferien, men for nogle kan huden godt blive tilstoppede – få at undgå dette, kan man benytte sig af en eksfolierende maske. “Patchology Milk Peel”, eksfoliere huden mildt, men effektiv – samtidig med at kokos fugter og beroligere huden. For det er vigtigt at berolige huden, når den er ekstra udsat, som den ofte er i solens skarpe stråler og her er “Ten Water Herb Maske CremoLab” fantastisk, da den lindre huden med fermenteret sort te. Den mest kendte ingrediens der lindre og beroligere solskadet hud er Aloe Vera og her har Koreanske Benton udvidet deres Aloe Vera serie med en maske der straks går ind og gør underværker for en dehydreret og irriteret hud.

Læs vores store guide til eksfoliering i LIQ:POP

Læs mere om maskerne her

 

Flyveturen

Man kan næsten ikke undgå at huden bliver tør efter at have været en tur i luften, og jo længere tid vi tilbringer i højderne jo mere dehydreret bliver huden. Den voldsomme air conditioner, gør intet godt, men vi kan heldigvis booste den på vejen. Så vi kan lande på jorden med en smuk og strålende hud. 

Det kan være lidt grænseoverskridende at sidde med en sheetmaske i flyvet iblandt en masse fremmede mennesker, men her kommer FOREO os heldigvis til undsætning med deres helt nye gadget “FOREO UFO”. UFO er lige så effektiv som en almindelig maske men den gør alt arbejdet på blot 90 sekunder, takket være hjælp fra varme, kulde og LED lys. Hvis du er en af de modige, så er det bare at finde en sheet maske der giver så intens fugt, som overhovedet muligt og det formår både Cremolab og Dr.Jart.

Læs mere om maskerne her

 

Sol & Fest

Skal du på ferie hvor morgen starter med en Mimosa, efterfulgt af solrige timer på hotellets pool eller den nærliggende strand for at sove gårsdagens mange farverige drinks ud. Så er det en god idé at give huden et forspring, for når aften først slutter om morgen, kan huden hurtig miste sin glød – hvilket vi ikke ønsker skal ske for dig!

 

Hvis makeuppen skal holde hele natten er det vigtigt at huden er gennemfugtet, “I Love Myself” masken eksfoliere også huden mildt, hvilket giver en perfekt base til makeuppen. Hvis du oplever at øjnene er lidt hævede efter en lang nat, kommer Patchology dig til undsætning med deres eye gels, der gør bugt med trætte og hævede øjne, på flot få minutter – og så får man 5 sæt i en pakke, helt perfekt til at have med på ferien!

Læs mere om maskerne her

 

Vi ønsker alle en fantastisk ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *